top of page

Beroep bij een hogere administratieve overheid

Vlaanderen:

Beroepen tegen verleende of geweigerde omgevingsvergunningen kunnen ingediend worden via het omgevingsloket.  Tegen een beslissing van de gemeente wordt beroep aangetekend bij de provincie, tegen een beslissing van de provincie bij de Vlaamse overheid. De informatie van de Vlaamse overheid kan u terugvinden via deze link.

- Provincie Antwerpen 

- Provincie Vlaams-Brabant

- Provincie Oost-Vlaanderen

- Provincie West-Vlaanderen

- Provincie Limburg

Brussels Hoofdstedelijk Gewest 

Wallonië 

Het voordeel om een procedure via ons kantoor op te starten, is het feit dat wij dit proces gewoon zijn en ook veel sneller de pijnpunten kunnen terugvinden. Dit betreft een zeer gespecialiseerde materie, waardoor er vaak ook procedurele elementen voorhanden zijn, waaraan je op het eerste zicht niet denkt. 

Wenst u via ons kantoor een administratief beroep in te dienen, dan kan u ons uw contactgegevens en alle nuttige informatie bezorgen via onderstaande knop. U hoeft slechts een beperkt aantal velden verplicht in te vullen. De overige velden kan u optioneel invullen. Hoe meer informatie, hoe nauwkeuriger wij echter onze inschatting kunnen maken. Wij raden u dan ook ten zeerste aan, alvorens deze verschillende elementen in te vullen, de nodige documenten die u in pdf wenst toe te voegen, reeds klaar te zetten, zodat u deze eenvoudig kan toevoegen. Wij contacteren u vervolgens spoedig terug via de opgegeven gegevens.

U kan ons voor verdere informatie ook steeds telefonisch bereiken op 03/600.79.54 of jeroen@dc-advocaten.be. Voor onze verdere contactgegevens verwijzen wij graag naar www.dc-advocaten.be

Voor het verder invullen van gegevens via de website, druk op de onderstaande knop.

Beroep bij hogere overheid: About
Beroep bij hogere overheid: Welcome
bottom of page